• Publicare in aprox. 20 min.
  • Floresti, str. Avram Iancu nr.295, CLUJ, ROMANIA
Titlu Anunt
Detalii autorulota
pasul 1
Tip*
Gama*
Sasiu*
Marca/Model*
Kilometraj
An Fabricatie
Tip cutie viteze
Numar Locuri
Locuri Pat
Clasa Poluare
Lungime
Latime
Inaltime
Motorizare
Localizare
Locatie
Selecteaza dotarile
pasul 2
Comfort
Obicete Sanitare
Alimentare energie
Siguranta
Accesorii exterioare
Altele
Incarca Fotografii
pasul 3

RECOMANDARI

Incercati sa incarcati imagini relevante, din care sa reiasa starea autorulotei dvs, imbunatatirile si orice alt aspect pe care il considerati a fi important.

Rezolutie Recomandata Imagini: 800 x 470 px sau mai mare

Claritatea fotografiilor este in general un mare avantaj, cei mai multi potentiali cumparatori analizand in detaliu fotografiile pe care le postati

Puteti incarca pana la maxim 5 imagini

Recomandarea noastra este sa incercati sa fotografiati autorulota din cat mai multe unghiuri atat in interior cat si in exterior.

Adauga Video
pasul 4
Daca nu ai niciun video la indemana, nu iti face griji. Poti adauga sau edita anuntul folosind pagina de "Administrare Anunturi".
Introdu continutul anuntului
pasul 5
Selecteaza toate expresiile care se potrivesc autorulotei tale
Aplica
Introdu Pret
pasul 6
Pret* ( €)

Stabiliti un preț competitiv comparând informațiile vehiculului dvs. și kilometrajul cu vehicule similare vândute de dealeri și vânzători privați din zona dvs. Apoi, luați în considerare prețul vehiculului în raza de acțiune. Asigurați-vă că oferiți comentariile și fotografiile vanzătorului pentru a evidenția cele mai bune caracteristici ale vehiculului dvs., mai ales dacă prețul dvs. solicitat este peste medie.

Inregistrare

Recomandari
Furnizandu-ne numărul dvs. de telefon, realizati si sunteți de acord ca noi (și / sau furnizorii noștri de servicii) vă putem contacta la telefonul mobil sau alt număr de telefon pe care îl enumerați, pentru a vă oferi informații suplimentare sau oferte cu privire la serviciile noastre iar pentru a face acest lucru, putem utiliza servicii de apelare automată.